Firma BRANDS WORLD DISTRIBUTION srl este importatorul si distribuitorul autorizat in Romania pentru: electrocasnicele mici MAGIMIX (Franta), mixerele de mana BAMIX (Elvetia), aspiratoarele si electrocasnicele FAKIR (Germania), aspiratoarele profesionale NILCO (Germania), electrocasnicele premium de la WILFA (Norvegia) si ESPRESSIONS (Olanda), produsele pentru curatenie NORDIC STREAM (Suedia) si bateriile profesionale pentru bucatarie FRIULANA (Italia).


Pentru achizitii on-line va rugam sa urmati pasii de mai jos:

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Plata in rate, prin credit instant 100% online, fara card

Alături de TBI Pay am implementat un sistem de plata in rate, care se poate accesa direct din site-ul nostru, fara drumuri la banca. E nevoie doar sa ai la indemana cartea de identitate si sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF de mai mult de 3 luni (salariu mai mare de 1.495 lei, pensie mai mare de 1.125 lei, venituri din activitati liberale etc).

Vei avea doua optiuni de finantare:

  • Pentru sume intre 100 si 1.000 lei – poti plati in 4 rate fara dobanda. Prima rata se plateste inainte de aprobarea cererii de finantare;
  • Pentru sume intre 1.000,01 lei si 30.000 lei – poti plati in 6 pana la 60 de rate, cu dobanda de la 1.25%/luna. Prima rata se achita peste o luna.

Fluxul este simplu:

  • Alegi ca metoda de plata in Cos “Plata in rate 100% online prin TBIPay” si finalizezi comanda;
  • Vei fi redirectionat in pagina TBI, unde vei avea de completat cateva date personale;
  • Identificarea se face online, pe baza cartii de identitate, iar semnarea tuturor documentelor primite pe e-mail o vei face prin semnatura electronica de tip One Time Password (cod de 6 cifre primit pe sms)
  • Raspunsul il primesti in cateva minute, iar noi iti expediem comanda imediat dupa ce TBI ne confirma aprobarea.
  • Lunile urmatoare, tu platesti ratele catre TBI, prin debitare directa, prin virament sau cash.

Cu cardurile BT Star (Banca Transilvania), Card Avantaj (Credit Europe Bank), Bonus Card (Garanti Bank), Alpha Bank si BRD Finance puteti opta pentru plata in pana la 6 rate lunare cu dobanda 0.


PayPal

Daca aveti un cont activ PayPal, acum puteti plati rapid si sigur in acest sistem.