Brands World Distribution srl importa si distribuie pe piata romaneasca produse electronice si electrocasnice, pentru camping sau pentru decorarea casei de la producatori de prestigiu din Europa, iar pentru majoritatea marcilor pe care le distribuim suntem importatori exclusivi in Romania. Acest fapt ne ajuta sa asiguram o calitate inalta si constanta a produselor si o continuitate in procesele de after-sales service, cu atentie crescuta pentru satisfactia clientilor nostri pe intreaga durata de viata a produselor.

Brands World Distribution este importatorul si distribuitorul autorizat in Romania pentru: electrocasnicele mici MAGIMIX (Franta), mixerele de mana BAMIX (Elvetia), aspiratoarele si electrocasnicele FAKIR (Germania), aspiratoarele profesionale NILCO (Germania), electrocasnicele premium de la WILFA (Norvegia) si ESPRESSIONS (Olanda), produsele pentru curatenie NORDIC STREAM (Suedia) si bateriile profesionale pentru bucatarie FRIULANA (Italia).


Produsele comercializate de catre Brands World Distribution srl sunt livrate folosind serviciile de curierat rapid Sameday Curier.

Termenul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).

Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

Comenzile cu valoare mai mare de 400 lei (TVA si taxa verde incluse) beneficiaza de livrare Gratuita.

Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 400 lei (TVA si taxa verde incluse) este de 19 lei (TVA inclusa).

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Brands World Distribution SRL

Registrul Comertului: J40/13590/2012, CIF: RO30927212

Adresa: Intr. Porumbilor nr. 2, Sector 6, Bucuresti

Email: office@brandmix.ro

Tel. contact: +4 0728 272637 (0728 BRANDS)