Tot ce este mai sanatos in fructe si legume!
Extrageti ce este mai sanatos din fructe si legume, crude sau gatite!


Pentru a aduce impreuna sanatatea cu placerea, in viata noastra de zi cu zi, Extractoarele de suc Juice Expert de la Magimix asociaza ce este mai sanatos in natura cu ceea ce este mai bun in tehnologie.
Cu multiplele sale inovatii brevetate, Juice Expert extrage la rece toate minunatiile din fructe si legume.Extractie la rece: respect pentru nutrienti
Masurarea temperaturii sucului dupa EXTRACTIE (reteta Green Juice : mango, mar, morcov, varza kale, telina alba)
*Analiza comparativa a Institutului Stiintific de Igiena si Analiza (Institut Scientifique d'Hygiène et d'Analyse) Mai 2016


Mai mult suc


Masurarea randamentului pentru sucul de morcovi dupa extractie si filtrare, pentru 500g morcovi Magimix = 248g suc vs Storcator concurent = 144g
*Analiza comparativa a Institutului Stiintific de Igiena si Analiza (Institut Scientifique d'Hygiène et d'Analyse) Mai 2016


Mai multe vitamine si mineraleExemplu: Juice Expert extrage cu 75% mai mult Fier, cu 36% mai multa Vitamina A si cu 67% mai multa Vitamina B decat un Storcator de mare viteza.
Masurarea gradului de randament al vitaminelor si mineralelor pentru fiecare suc a fost executata dupa preparare. (reteta Green Juice: mango, mar, morcov, varza kale, telina alba).
*Analiza comparativa a Institutului Stiintific de Igiena si Analiza (Institut Scientifique d'Hygiène et d'Analyse) Mai 2016


  Textura mai buna a sucului, mai putina separareFotografie facuta dupa 30 de minute de la preparare. Test intern realizat cu suc de rosii (330g rosii) preparat cu un Storcator de viteza mare si Juice Expert 3 (functia Extra Press).


  Extractie la rece, mai mult suc, mai multe vitamine si anti-oxidanti!Juice Expert extrage pana la 96% din Suc, 85% din Vitamine si 95% din Anti-oxidanti, din fructul initial.
Randamentul a fost masurat astfel: pana la 96% randament la sucul de fragi (4 kg de fragi), 85% randament de Vitamine (Green Juice) si 95% randament de Anti-oxidanti (nectar de fragi) Teste realizate cu Juice Expert 3 (functia Extra Press)
*Analiza comparativa a Institutului Stiintific de Igiena si Analiza (Institut Scientifique d'Hygiène et d'Analyse) Mai 2016.
Analize realizate de un Institut indepedent din Franta.
Institut Scientifique d'Hygiène et d'Analyse
TESTAT si APRECIAT! :-)

conso-mag.com  "nous avons été littéralment bluffés par l'objet" – « am fost intr-adevar impresionati de aparat »
aprendresansfaim.com  "C'est donc un appareil bénéfique pour la santé." – « In concluzie, este un aparat binefacator pentru sanatate »
royalchill.com  "le Magimix fait des merveilles" – « Magimix face minuni »