BRAND MIX (brandmix.ro) iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:


Plata in rate, prin credit instant 100% online, fara card

Alături de TBI Pay am implementat un sistem de plata in rate, care se poate accesa direct din site-ul nostru, fara drumuri la banca. E nevoie doar sa ai la indemana cartea de identitate si sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF de mai mult de 3 luni (salariu mai mare de 1.300 lei, pensie mai mare de 1.000 lei, venituri din activitati liberale etc).

Vei avea doua optiuni de finantare:

  • Pentru sume intre 100 si 1.000 lei – poti plati in 4 rate fara dobanda. Prima rata se plateste inainte de aprobarea cererii de finantare;
  • Pentru sume intre 1.000,01 lei si 30.000 lei – poti plati in 6 pana la 60 de rate, cu dobanda de la 1.25%/luna. Prima rata se achita peste o luna.

Fluxul este simplu:

  • Alegi ca metoda de plata in Cos “Plata in rate 100% online prin TBIPay” si finalizezi comanda;
  • Vei fi redirectionat in pagina TBI, unde vei avea de completat cateva date personale;
  • Identificarea se face online, pe baza cartii de identitate, iar semnarea tuturor documentelor primite pe e-mail o vei face prin semnatura electronica de tip One Time Password (cod de 6 cifre primit pe sms)
  • Raspunsul il primesti in cateva minute, iar noi iti expediem comanda imediat dupa ce TBI ne confirma aprobarea.
  • Lunile urmatoare, tu platesti ratele catre TBI, prin debitare directa, prin virament sau cash.

 

Plata online - MobilPay

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Pentru a putea efectua o plata prin MobilPay, valuta contului de pe care are loc plata trebuie sa fie obligatoriu RON. Serviciul MobilPay nu accepta alte monede in afara de RON.

Cu cardurile BT Star (Banca Transilvania), Card Avantaj (Credit Europe Bank), Bonus Card (Garanti Bank) si Alpha Bank poti opta pentru plata in pana la 6 rate lunare cu dobanda 0.


Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.


PayPal

Daca ai un cont activ PayPal, acum poti plati rapid si sigur in acest sistem.Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, vei primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, te rugam sa ne contactatezi si sa ne trimiti o copie dupa ordinul de plata.